woensdag 14 oktober 2015

The Splat brengt de 90's terug op TV!

BREKEND NIEUWS: Binnenkort brengt Nickelodeon een nieuw kanaal uit. Het TV-kanaal The Splat draait volledig om de beste cartoons uit onze jeugd. Tekenfilms als de Boze Bevers, Hey! Arnold en Ratjetoe zullen binnenkort weer op de Nederlandse televisie te zien zijn. Ik kan niet wachten! Jullie ook niet? 





Een van de vele dingen die ik niet kan begrijpen aan het huidige tijdperk is de televisie programma's die gemaakt worden voor kinderen. Als ik rond zap op mijn TV kom ik regelmatig programma's tegen op Nickelodeon en Disney XD waar alleen maar echte mensen in spelen. Van die 'tienerprogramma's' waarin na elke zin zo'n nep lachend publiek zit verwerkt. Het schaarse aanbod aan tekenfilms op deze kanalen is ook alles behalve vermakelijk. Dit kan natuurlijk ook komen omdat we allemaal wat ouder zijn geworden maar het nostalgische gevoel van tekenfilms uit onze jeugd zal altijd blijven bestaan.

Enkele tekenfilmpjes die we gaan terug zijn op The Splat zijn onder anderen de boze bevers, CatDog, Hey! Arnold, Ratjetoe en Expeditie Bereklauw. Ook kunnen we genieten van de goude oude afleveringen van series als Spongebob (want de nieuwe kunnen we niet meer verdragen). Goed bezig Nickelodeon! Breng the 90's terug!



Groetjes Wesley

2 opmerkingen:

  1. Beugel bekkie
    Cory in the house
    That's so raven
    Het huis anubis
    Room 204
    Hot news
    Hsm

    Moeten ook weer terug komen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beugel bekkie
    Cory in the house
    That's so raven
    Het huis anubis
    Room 204
    Hot news
    Hsm

    Moeten ook weer terug komen

    BeantwoordenVerwijderen